Flir C3-X Compacte warmtebeeldcamera

Terug naar Blog
Warmtebeeldcamera, FlirC3-X

Warmtebeeldcamera Flir c3-X

In de competitieve wereld van de warmtebeeldtechnologie, verlegt Flir Systems de grenzen met hun C3-X Compacte warmtebeeldcamera.
Dit toestel, met een resolutie van 128×96 en MSX WiFi-technologie, is een stap vooruit in thermische beeldvorming en stelt gebruikers in staat om met groot gemak en precisie warmtebronnen te detecteren.
Toch heeft elke warmtebeeldcamera zijn sterke en zwakke punten en daarom is het belangrijk om deze camera te beoordelen ten opzichte van zijn concurrenten.

Warmtebeeldcamera, FlirC3-XWarmtebeeldcamera, FlirC3-X

Sterke Punten van de Flir C3-X

 1. Beeldkwaliteit: De Flir C3-X warmtebeeldcamera biedt een beeldresolutie van 128×96,wat superieur is aan veel van zijn concurrenten in hetzelfde prijssegment.
  Deze verbeterde resolutie betekent dat gebruikers duidelijkere en meer gedetailleerde warmtebeelden kunnen vastleggen, wat hen helpt om problemen nauwkeuriger te lokaliseren.
 2. MSX-Technologie: De Flir C3-X warmtebeeldcamera maakt gebruik van Flir’s gepatenteerde MSX-technologie, die thermische en visuele beelden over elkaar heen legt voor een gedetailleerder beeld.
  Dit stelt gebruikers in staat om gemakkelijker te zien waar het warmtebeeld zich precies bevindt in relatie tot de zichtbare omgeving, een functie die veel concurrenten niet bieden.
 3. Connectiviteit: De C3-X warmtebeeldcamera onderscheidt zich door zijn WiFi-capaciteiten. Gebruikers kunnen hun camera verbinden met hun smartphone of tablet en hun beelden in realtime bekijken of opslaan.
  Dit is vooral nuttig voor professionals die hun bevindingen moeten delen of opslaan voor toekomstig gebruik.
 4. Compact en Robuust: Met zijn compacte design is de C3-X warmtebeeldcamera ontworpen voor draagbaarheid en duurzaamheid.
  Het is klein genoeg om in een gereedschapskist te passen en robuust genoeg om de ontberingen van een bouwplaats te doorstaan. Veel van zijn concurrenten kunnen niet dezelfde draagbaarheid en duurzaamheid bieden.

Zwakke Punten van deze warmtebeeldcamera

 1. Gevoeligheid: Hoewel de beeldresolutie van de C3-X warmtebeeldcamera superieur is,
  ontbreekt het hem aan gevoeligheid in vergelijking met enkele van zijn concurrenten.
  De gevoeligheid van een warmtebeeldcamera bepaalt hoe klein een temperatuurverschil het kan detecteren,
  en sommige professionals hebben een camera nodig die gevoeliger is dan de C3-X. Bekijk hier ons volledige aanbod warmtebeeldcamera’s.
 2. Beperkte handmatige aanpassingen: De Flir C3-X warmtebeeldcamera biedt beperkte mogelijkheden voor handmatige aanpassing in vergelijking met sommige andere warmtebeeldcamera’s.
  Dit kan het voor ervaren gebruikers moeilijker maken om hun beelden te optimaliseren en de beste resultaten te krijgen.
 3. Prijs: Hoewel de Flir C3-X veel voordelen biedt, is hij duurder dan veel van zijn concurrenten.

Productinformatie of bestellen kan via deze link: Flir C3-X

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog