Nummer 1 in installatiegereedschap

Terug naar Blog

Wanneer je opzoek bent naar het beste gereedschap, ben je bij Installatiegereedschap.nl aan het juiste adres. In deze blog vertellen we je graag meer over ons. We gaan het onder andere hebben over het begin van deze webshop, de jarenlange ervaring die hieraan vooraf is gegaan en welke toekomstplannen er momenteel op tafel liggen. Naar aanleiding hiervan zal je ervan overtuigd zijn dat Installatiegereedschap.nl de nummer 1 is, als het gaat om professioneel gereedschap voor scherpe prijzen met persoonlijk advies voor elk elektrotechnisch project.

Het begin is jaren geleden begonnen

Zoals je wellicht al hebt gezien in de bedrijfsvideo op de homepage, is mijn naam Mark Knecht. Het is allemaal begonnen bij de opleiding Technisch Electrical Power Engineering die ik heb afgerond. Al vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met alles wat te maken heeft met elektriciteit. In de jaren die daarop volgden, heb ik een brede ervaring mogen opdoen aan diverse werkzaamheden in de installatietechniek en het trainen van jonge professionals als technisch adviseur en docent. Om mijzelf hierin verder te ontwikkelen en meer mensen te kunnen ondersteunen met mijn diensten, heb ik mijn eigen bedrijf in september 2010 opgericht. MKT Elektrotechniek bestaat al bijna tien jaar wanneer er als nieuwe uitbreiding aan mijn uitgebreide dienstverlening, de webshop Installatiegereedschap.nl in de startblokken staat.

Jarenlange ervaring geeft inzicht

Het klinkt vanzelfsprekend, ‘jarenlange ervaring zorgt voor veel inzicht en kennis’. Kennis is echter iets, waarvoor je hard moet werken in het leven. Als gedreven professional in de installatietechniek, heb ik mij jarenlang ingezet om mijzelf verder te ontwikkelen waar mogelijk. Hierdoor heb ik diverse certificaten behaald en mij verdiept in alle actuele norm- en regelgevingen. Met de discipline om andere mensen graag praktisch zaken uit te leggen, ben ik gestart als docent bij onder andere het ROVC. Vanwege alle ervaringen en kennis die ik heb opgedaan, kan ik op brede schaal meedenken in diverse omstandigheden.
In het kader van mijn webshop Installatiegereedschap.nl houdt dat in, dat je mij altijd kunt bellen voor advies over het juiste gereedschap voor jouw klus. Twijfel je over een bepaald merk of type gereedschap bijvoorbeeld of ben je voor specifieke werkzaamheden opzoek naar maatwerk tools? Neem dan gelijk contact met mij op en ik zorg ervoor dat je met het juiste professionele gereedschap, spoedig aan de slag kunt.

Ambitie zorgt voor groei: MKT Elektrotechniek

In de zomer van 2010 ben ik voor mijzelf begonnen. MKT Elektrotechniek is een verzameling van alle kennis en ervaringen die ik in de voorafgaande jaren heb opgedaan, om efficiënt in te zetten voor uiteenlopende bedrijven en partners. Sinds het voorjaar van 2020 ben ik voornamelijk actief met de mijn webshop Installatiegereedschap.nl, door het wisselen naar een fantastische nieuwe baan bij Feringa-Tabak. MKT Elektrotechniek stond klaar voor bedrijven die ondersteuning wensten van ontwerp (inclusief tekening, beheer en engineering) tot de uiteindelijke oplevering van een totale technische installatie, inclusief zegelrecht. Daarnaast zijn er diverse inspecties uitgevoerd volgens de NEN3140, NEN 1010 en de ARBO. Bovendien heb ik een breed pakket aan elektrotechnische cursussen en opleidingen gegeven (inCompany) over onder andere de NEN 3140, NEN 3840, BEI-BLS, NEN 1010, Scope 8, 9 en 10, KEB Tennet, Elektrotechniek basis en gevorderd, inspectie noodverlichting, keuring elektrische arbeidsmidden en elektrische installaties, cursussen Power Quality, Thermografie, Elektrisch schakelen en ten slotte heb ik eigen lesmateriaal ontwikkeld op basis van al mijn jaren ervaring. Naar aanleiding van deze korte samenvatting, krijg je wellicht een nog beter beeld bij alle ervaringen en kennis die ik in de afgelopen mooie jaren heb mogen opdoen.

Kennis en ervaring alleen zijn niet genoeg

Wellicht een onverwachte wending na wat ik je zojuist heb verteld, want kennis en ervaring alleen zijn niet genoeg om werkzaamheden in de elektrotechniek zorgvuldig en correct te verrichten. Een zeer belangrijk aspect wat hierbij ontbreekt, is namelijk professioneel gereedschap. Wanneer je, zoals mij, jarenlang werkt in de elektrotechniek, heb je ontelbare verschillende merken gereedschap door je handen laten gaan. De welbekende gezegde ‘goed gereedschap is het halve werk’ is daarmee ook meer dan waar, kan ik je vertellen. Ik heb daarom in 2019 besloten om de webshop Installatiegereedschap.nl op te gaan richten als toenmalige uitbreiding van mijn diensten. In de webshop vind je een nauwkeurig geselecteerd aanbod van professioneel gereedschap speciaal voor professionals die dagelijks werkzaam zijn in de installatietechniek, maar ook voor iedere vak klusser die graag werkt met goed gereedschap.

Installatiegereedschap.nl de nummer 1 webshop in gereedschap

Er bestaan diverse webshops waar een breed scala aan gereedschap wordt aangeboden. Installatiegereedschap.nl is echter naast een zorgvuldig samengestelde webshop, uniek in klantenservice. Je hoeft mij maar te bellen voor informatie en je zult op maat advies ontvangen over welk gereedschap het beste is voor jouw werkzaamheden. Dit kan uiteraard ook gaan om producten die nog niet in ons uitgebreide aanbod staan. Met mijn enorme netwerk kan ik namelijk snel schakelen voor de juiste materialen. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod installatiegereedschap? Bezoek dan nu onze webshop!

Het is nooit tijd voor stilstand

Misschien heb je mij tijdens het lezen van deze blog al in zoverre leren kennen, dat je weet dat ik nooit lang genoegen neem met de huidige stand van zaken. Vooruitgang is en blijft altijd het streven in alles wat ik doe. De webshop Installatiegereedschap.nl zal daarom de komende maanden worden uitgebreid met nieuwe diensten. Naast het uitgebreide assortiment nieuw professioneel installatiegereedschap, zal de webshop worden uitgebreid met een verhuurpagina voor gereedschap dat je voor specifieke werkzaamheden kunt huren. Daarbij gaan wij ook voor bodemprijzen gebruikt kwaliteit gereedschap aanbieden. Een hele andere uitbreiding van onze diensten zijn de trainingen en demonstraties. Hierover lees je de volgende paragraaf meer. Ten slotte sta ik je graag bij als het gaat om procesondersteuning en -optimalisatie. Het complete plaatje vanuit één bedrijf, zodat je verzekerd bent van goede communicatie topkwaliteit.

Demonstraties en trainingen om zelf beter van te worden

Ik kan mijzelf goed voorstellen – ook uit ervaring –  dat er voor bepaalde investeringen aan gereedschap een goede overweging noodzakelijk is. Speciaal daarvoor en om jou te laten ervaren hoe je het beste met installatiegereedschap kunt werken, worden er demonstraties georganiseerd. Tijdens deze demonstraties kun je zelf ervaren hoe nauwkeurig bijvoorbeeld ons aanbod meetinstrumenten zijn en welke uitgebreide mogelijkheden ze elk bieden. Hieronder zie je een voorbeeldsetting van een dergelijke demonstratie. Naast deze unieke demonstraties, kun je bij ons terecht voor vak gerelateerde trainingen en cursussen. Denk bijvoorbeeld aan de inspecties NEN 1010 en NEN 3140.

Benieuwd wat er allemaal nog meer gaat komen? Volg dan onze sociale mediakanalen en bezoek met regelmaat onze website! Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact op.

Bedankt voor het lezen van deze blog.

Met vriendelijke groet,
Mark Knecht

installatiegereedschap, demonstraties, professioneel gereedschap, hoe werken met gereedschap, meetapparatuur, cursus, training, stroom, elektriciteit, leren  installatiegereedschap, demonstraties, professioneel gereedschap, hoe werken met gereedschap, meetapparatuur, cursus, training, stroom, elektriciteit, leren

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog