Reparatie en keuring

Reparatie

Wij begrijpen hoe belangrijk uw gereedschap voor u is. Daarom bieden wij een betrouwbare en efficiënte reparatieservice om u zo snel en goed mogelijk te helpen het apparaat te repareren. Installatiegereedschap repareert gereedschap van A-merken zoals Milwaukee, Hikoki, Makita, Metabo, Bosch, DeWalt, Hilti enz. Gebruik ons eenvoudige reparatieverzoekformulier hieronder om uw gereedschap ter reparatie aan te bieden.

Hoe gaat het in zijn werk

  1. Vul het reparatie-formulier in om het apparaat aan te melden.
  2. Na ontvangst van uw verzoek kunt u het product bij ons afleveren of naar ons opsturen.
  3. Na ontvangst van het te repareren product maken wij (uiterlijk) binnen 48 uur een kostenspecificatie voor de reparatie van elke machine. (onderzoekskosten per machine € 15.00 ex. btw.)
  4. Na goedkeuring van de offerte repareren we uw gereedschap en sturen deze naar u terug.

Als service bieden we om een vervangend exemplaar te huren voor de tijd dat de machine in reparatie is.

Keuring van arbeidsmiddelen

Als extra service en om u te ontzorgen kunnen wij uw elektrisch gereedschap, hijsmiddelen en klimmaterieel voor u keuren middels de geldende normen, bijvoorbeeld middels de NEN 3140. Hiermee kan gelijk een beheer worden opgezet en is er altijd een actuele situatie. Mocht u een vrijblijvende offerte willen voor het keuren van uw gereedschap, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Reparatievoorwaarden

Indien u niet akkoord gaat met de offerte zijn de kosten voor het terug sturen voor uw rekening. Uiteraard zijn onze algemene voorwaarden van toepassing op al onze reparaties. Uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

U dient zelf het te repareren product te verzenden of langs komen brengen naar: De Stender 13, 7891 NA, Klazienaveen. Indien wij het product hebben ontvangen berekenen wij de reparatiekosten en bespreken wij deze met u voordat deze gerepareerd zal gaan worden. Indien u niet akkoord gaat met de reparatie wordt het product retour gestuurd en zijn de verzendkosten voor uw rekening.