Over ons

Waar kunnen we in meerwaarde zijn:

Bij Installatiegereedschap.nl staan wij voor meer dan alleen kwaliteitsproducten. Of u nu een nieuwe medewerker heeft, te maken krijgt met een onverwachte situatie zoals een inbraak, of specifieke branchekennis en training nodig heeft; wij zijn er voor u. Met meer dan een decennium aan ervaring, bieden we maatwerk, snelle service, uitgebreide producttrainingen en gecertificeerde keuringen. Direct contact zonder omwegen, persoonlijke aandacht en flexibele betalingsvoorwaarden maken ons uniek in onze branche. Ontdek onze breed scala aan producten en diensten op www.installatiegereedschap.nl. Wij staan klaar om een oplossing op maat voor u te creëren en de mogelijkheden samen te bespreken. Alle voordelen opgesomd:

Stel u hebt een nieuwe medewerker, wij kunnen alvast een kant en klare koffer met gereedschap standaard voor u klaar zetten. U hoeft alleen maar af te roepen en laten het bezorgen.

Stel een inbraak, wat nooit te hopen is, hoe gaat u daar mee om? Wij kunnen snel schakelen, zelfs in het weekend. We hebben geen mentaliteit van 9 tot 5, in de avonduren zijn we nog goed bereikbaar.

Maatwerk samenstellingen

Producttrainingen in combinatie met de wet- en regelgeving en normen.

Reparatie van elektrisch gereedschap.

Keuring van elektrisch gereedschap, hijs- en hefmiddelen en klimmaterieel.

Kennis van de installatiebranche omdat we zelf actief zijn in de installatiebranche met meer dan 10 jaar ervaring.

Dealer van de meest bekende merken en breidt steeds meer uit.

U krijgt gelijk een medewerker aan de telefoon en geen ingewikkelde menu’s.

Eigen account en 30 dagen betalingstermijn.

Persoonlijk contact en korte lijnen met leveranciers.

Wij zijn dealer van

Wie wij zijn

Installatiegereedschap betreft een onderneming in gereedschap dat gericht is op de installatiebranche
(utiliteit en industrie).

Wij zijn gevestigd in Klazienaveen. A-merk gereedschap en meetapparatuur waarmee we sinds 2019 al diverse klanten hebben ontzorgt. Daarnaast hebben we regen-, werk-, signaalkleding en een vlamboogbestendige kledinglijn in het assortiment. Diverse PBM’s en spullen voor het veiligstellen van installaties zoals LOTOTO. U kunt bij ons al terecht van bitje of gatenzaag tot en met geavanceerde meetapparatuur.

RTLZ Barometer, RTLZ, Barometer, Barometer aflevering 20, Mark Knecht, Installatiegereedschap.nl
0
+
Ervaring in jaren
0
+
Klanten
0
/7+
Beschikbaar
0
+
Projecten

Laatste berichten

Verhuur meetapparatuur

Installatiegereedschap.nl verkoopt niet alleen producten voor de technische branche, echter bieden we ook een uitgebreid verhuurprogramma aan. Meetapparatuur voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen voor zowel 230V als 400V of voor het inspecteren van elektrische installatie. Kijk voor meer info...

Inspectiemeting: Impedantie Zs

Inspectiemeting: Aard circuit impedantie In deze technische vlog gaan we het hebben over de het meten van de impedantie tussen de fase en de beschermingsleiding, oftewel het aanspreken van de beveiliging bij kortsluiting. Wat houdt deze meting in? Wat kun je...