Betaalmogelijkheden

Betalen doe je veilig bij installatiegereedschap.nl
Indien je een product bij ons besteld wil je natuurlijk dat de betaling veilig en snel verloopt. Hierdoor hebben wij besloten om Mollie als onze PSP provider toe te kennen. PSP staat voor Payment Service Provider. 

Meer informatie over Mollie
Mollie verwerkt betalingen voor bedrijven waarbij veiligheid op nummer 1 staat. Koop je als consument of bedrijf een product bij installatiegereedschap.nl, dan zorgt Mollie ervoor dat jouw geld veilig van jouw bank naar installatiegereedschap.nl verstuurd gaat worden. Mollie regelt het betaalproces voor deze webshop. Daarom zie je bij jouw bankafschrift soms Mollie of Stg Mollie Payments op jouw bankafschrift terug.

Deze betaalmethodes kun je gebruiken

 1. iDEAL
 2. Creditcard
 3. Apple Pay
 4. Klarna Achteraf Betalen
 5. Klarna Betaal in 3 delen
 6. Klarna Betaal nu
 7. Bancontact
 8. SOFORT Banking
 9. Bankoverschrijving


1.1 iDEAL
iDEAL is één van de meest gebruikte betaalmethodes binnen Nederland. Maak je gebruik van internetbankieren, dan kun je ook gebruik maken van iDEAL. Er worden geen extra transactiekosten in rekening gebracht voor het gebruik van iDEAL. Je kunt met de volgende banken bij ons betalen via iDEAL:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • Bunq
 • ING
 • Knab
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot


2.1 Creditcard
Je kunt ook betalen bij installatiegereedschap.nl met Visa en Mastercard. Deze creditcards bieden maximaal betaalgemak. Daarnaast zijn al je aankopen met een creditcard automatisch voor een bepaalde periode verzekerd.

3.1 Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst.

De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten.

De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Je kunt gebruik maken van Apple Pay bij installatiegereedschap.nl zonder extra transactiekosten.

4.1 Klarna Achteraf Betalen
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Een extra betaalmogelijkheid die installatiegereedschap.nl jou kan bieden.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

5.1 Klarna Betaal in 3 delen
Bij installatiegereedschap.nl kun je betalen in 3 delen: Betaal in 3 delen is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald.

6.1 Klarna Betaal nu
Mocht jouw voorkeur liggen bij Klarna Betaal nu. Dan biedt installatiegereedschap.nl deze betaalmethode aan. Klarna Betaal nu is een betaalmethode waarbij je kunt kiezen of je via een online bankoverschrijving wilt betalen, of via een machtiging. Afrekenen is een kwestie van één keer klikken. Zijn er meer gegevens nodig om de transactie af te ronden? Dan vraagt Klarna daar automatisch naar.

7.1 Bancontact
Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen. Ook bij installatiegereedschap.nl kun je betalen met Bancontact.

8.1 SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra rekeningen aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. Betalen via SOFORT Banking bij installatiegereedschap.nl is mogelijk.

9.1 Bankoverschrijving
Als jouw voorkeur heeft om een transactie uit te voeren door een bankoverschrijving. Je kunt het bedrag handmatig overboeken, let op dat de betaling uiterlijk binnen 14 dagen op rekening dient te staan van: NL84INGB0004474961 t.n.v. MKT ELEKTROTECHNIEK. Gebruik als omschrijving jouw ordernummer.

Tot slot
Mocht je vragen hebben over betalingen stuur dan een e-mail naar info@installatiegereedschap.nl. Onze levering en algemene voorwaarden kun je hier vinden.