Snel en eenvoudig een vierkante krimp maken met de nieuwe krimptang van Wiha

Terug naar Blog

Niets is zo handig dan een krimptang dat is ontworpen om zelfs de meest lastige persingen, eenvoudig te maken. In deze blog gaan wij u meer vertellen over de nieuwste krimptang van Wiha. Professioneel gereedschap waarover is nagedacht, zodat u gemakkelijk een vierkante krimp kunt maken bij adereindhulzen.

Wiha is ambacht

Wiha – Tools that work for you. Het merk Wiha is één van de toonaangevende fabrikanten van handgereedschap voor professioneel gebruik. Het bedrijf is 80 jaar geleden opgericht als een klein familiebedrijf met als ambacht, goed gereedschap waarover is nagedacht. Vandaag de dag is het een wereldwijd opererend bedrijf, dat nog altijd in handen is van de familie Hahn. Met een zeer uitgebreid en interessant aanbod aan gereedschap, is Wiha een geliefd merk onder vele vakmensen. Het bedrijf staat voor verantwoord innoveren. Met talloze internationale onderscheidingen, kan met recht gezegd worden dat zij heel goed nadenken over de vorming en functionaliteit van hun producten.

Krimptang vergemakkelijkt het gebruik

Wiha presenteert deze ‘Krimpgereedschap automatisch’ met een 360° draaibare krimpkop. De krimpmatrijs is daarbij aan beide zijden open, zodat moeilijk bereikbare kabels, niet langer een uitdaging zijn. Met de soft-handgrepen en afglijbeveiliging kunt u bovendien gegarandeerd comfortabel ter werk gaan.

Automatische persdruk

Afhankelijk van de maat van de adereindhulzen, wordt de persdruk automatisch aangepast, zodat amper kracht gezet hoeft te worden om een persing te maken. Het lichte en handzame krimpgereedschap met kniehefboommechanica zorgt voor een hoge krachtoverdracht, waardoor het uw werk vereenvoudigd.

Groot krimpbereik

Efficiënt werken gaat nog gemakkelijker met deze krimptang. De tang heeft namelijk een krimpbereik vanaf 0,08 tot en met 16 mm².

Verlaagt kosten

Om de tang te beschermen tijdens het uitvoeren van een persing, kan handmatig middels de ingebouwde noodontgrendeling, het krimpproces op elk moment worden afgebroken.

Installatievlog van Installatiegereedschap.nl

Om deze nieuwe krimptang van Wiha wat beter te kunnen presenteren, hebben wij ook een vlog gemaakt, waarin we inzoomen op het ontwerp en de handige features bespreken. Uiteraard kunt u zien hoe eenvoudig en snel het gaat om een vierkante krimping te maken.


Bestel de Wiha krimptang 4 kant bij Installatiegereedschap.nl

Hierboven hebben we de nieuwste krimptang uitgelicht van het merk Wiha. Wilt u nou naar aanleiding van deze vlog & blog meer informatie dan is Installatiegereedschap.nl is de webshop voor al uw professionele gereedschap. Wilt u liever even overleggen met ons? Neem dan gerust contact met ons op via info@installatiegereedschap.nl of telefonisch via +31625488391. Als jarenlange ervaren professional ben ik allerlei situaties tegengekomen en daar wil ik u graag de voordelen van laten mee plukken. Benieuwd naar ons brede aanbod van Wiha? Bekijk dan gelijk het assortiment of bestel deze tang gelijk via de productpagina.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Blog